مراحل انصراف از دانشگاه آزاد برای دانشجویانی که قصد انصراف از تحصیل دارند، یک سوال مهم و پرتکرار است. دانشجویانی که به هر دلیلی قصد انصراف از تحصیل را دارند، باید مراحل انصراف خود را طی کنند تا در مراحل بعدی تحصیل و استخدام با مشکل مواجه نشوند. دانشجویان پس از انصراف می توانند تا ۳ ماه درخواست خود را لغو کنند. با توجه به اهمیت انصاف از تحصیل، در این مطلب به بررسی کامل مراحل انصراف از دانشگاه آزاد پرداخته ایم. برای کسب اطلاع بیشتر می توانید با مجموعه دانتل کو تماس بگیرید.
منبع: مراحل انصراف از دانشگاه آزاد
مراحل انصراف از دانشگاه آزاد
دانشجویان دانشگاه آزاد که به هر دلیلی تصمیم به انصراف از تحصیل می گیرند، می توانند در صورت داشتن شرایط لازم، نسبت به انصراف از دانشگاه اقدام کنند. انصراف از دانشگاه یکسری مراحلی دارد که دانشجویان باید حتما انجام دهند و در غیر این صورت در مراحل بعدی مثل تحصیل مجدد در دانشگاه و استخدام با مشکل مواجه خواهند شد. مراحل انصراف از دانشگاه آزاد به شرح موارد زیر می باشد.
مراجعه به دانشگاه
دانشجویان در مرحله اول باید به صورت حضوری ب واحد آموزش دانشکده خود مراجعه کرده و درخواست خود را اعلام کنند. برای انصراف باید فرم هایی کامل شود که این فرم ها تنها توسط واحد آموزش دانشگاه ارائه می شود. البته این فرم ها را می توان از سایت آموزشیار نیز دانلود کرد.
مراحل انصراف از دانشگاه آزاد | تکمیل فرم
پس از مراجعه به دانشگاه و دریافت فرم های انصراف از تحصیل، باید تمامی فرم ها را با دقت کامل تکمیل نمایید و تمامی اطلاعات خواسته شده را به طور کامل پاسخ دهید. درج اطلاعات اشتباه در فرم انتخاب رشته منجر به رد درخواست دنشجو خواهد شد.
پرداخت هزینه
دانشجویان در طی مراحل انصراف از دانشگاه آزاد باید هزینه های انصراف از تحصیل را بپردازند. توجه داشته باشید که در این مرحله دانشگاه به صورت قانونی موظف به اطلاع به والدین دانشجو می باشد. پس حتما قبل از درخواست انصراف به والدین خود اطلاع دهید.
صدور حکم انصراف
در نهایت دانشگاه درخواست شما را تایید کرده و مراحل اداری ان انجام می باشد. توجه داشته باشید که پروسه اداری مراحل انصراف از دانشگاه آزاد ممکن است حتی تا چند ماه طول بکشد پس این مساله را در برنامه ریزی خود مد نظر قرار دهید.
شرایط انصراف از دانشگاه آزاد
دانشجویان دانشگاه آزاد به دلایل مختلف مثل عدم علاقه به رشته تحصیلی، مسافت زیاد دانشگاه، مشکلات مالی و غیره می توانند از تحصیل در این دانشگاه انصراف دهند. اما برای انصراف باید شرایط لازم را داشته باشند تا بتوانند مراحل انصراف از دانشگاه آزاد را طی نمایند. برخی از مهم ترین شرایط انصراف به شرح موارد زیر می باشد.
? والدین دانشجو باید از انصراف او اطلاع داشته باشند چراکه پس از درخواست انصراف دانشگاه به والدین اطلاع می دهد.
? پس از درخواست انصراف دانشجویان تا ۳ ماه فرصت دارند تا نظر خود را تغییر داده و برای ادامه تحصیل در دانشگاه خود برگردند. در این صورت درخواست انصراف لغو خواهد شد.
? پس از ۳ ماه دیگر به هیچ عنوان امکان لغو انصراف از دانشگاه وجود ندارد و حکم انصراف به صورت قطعی صادر خواهد شد.
? دانشجویان مشمول خدمت وظیفه باید پس از انصراف وضعیت تحصیلی خود را به سازمان نظام وظیفه اعلام کنند.
? درصورتی که دانشجو بدون اطلاع به دانشگاه برای مدت یک ترم یا بیشتر غیبت کند، مراحل انصراف از دانشگاه آزاد به صورت خودکار برای او اجرا خواهد شد.
? در صورتی که دانشجو به دلیل شرایط موقتی خاص تصمیم به انصراف از دانشگاه گرفته باشد، می توانند با مسئولان دانشگاه صحبت کرده و اقدام به دریافت مرخصی کند.
توجه داشته باشید که پس از قطعی شده درخواست انصراف دیگر امکان بازگشت به دانشگاه وجود ندارد پس قبل از تصمیم گیری در این مورد به طور کامل در مورد تصمیم خود اطمینان حاصل کنید. برای این منظور توصیه می شود با مشاوران مجموعه دانتل کو مشورت نمایید.
جهت عضویت درکانال اطلاع رسانی و آخرین اخبار در تلگرام بر روی تلگرام مشاوره تحصیلی کلیک کنید و یا در سرچ تلگرام عبارت ” مشاوره تحصیلی دانتل کو ” جست و جو و عضو شوید.
هزینه انصراف از دانشگاه آزاد
همانطور که گفته شد دانشجویان در طی مراحل انصراف از دانشگاه آزاد باید جریمه انصراف از دانشگاه را پرداخت کنند تا درخواست آن ها مورد قبول واقع شود. هزینه انصراف از دانشگاه آزاد با توجه به دستورالعمل های سازمان مرکزی دریافت می شود. فرمول محاسبه هزینه انصراف از دانشگاه آزاد به صورت زیر می باشد.
مقطع |
فرمول محاسبه هزینه انصراف |
کاردانی |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 4) × (نصف شهریه ثابت) |
کارشناسی ناپیوسته |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 4) × (نصف شهریه ثابت) |
کارشناسی پیوسته |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 8) × (نصف شهریه ثابت) |
کارشناسی ارشد نا پیوسته |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 4) × (نصف شهریه ثابت) |
دکترای حرفه ای (دامپزشکی) |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 12) × (نصف شهریه ثابت) |
دکترای حرفه ای (گروه پزشکی) |
کل شهریه پایه نیمسال تحصیلی باقی مانده تا اتمام دوره |
دکتری تخصصی |
(تعداد نیمسال های ثبت شده – 7) × (نصف شهریه ثابت) |
دستیاری تخصصی |
کل شهریه تحصیلی باقی مانده تا اتمام دوره |
مشاوره دانشگاه آزاد
انصراف از دانشگاه برای تمامی دانشجویان امکان پذیر است اما دانشجویان باید جریمه انصراف را پرداخت نمایند. قبل از انصراف از دانشگاه آزاد باید تمامی جوانب تصمیم خود را به درستی بسنجید چراکه قبولی در دانشگاه کار راحتی نیست و ممکن است که سال های آینده نیز موفق به قبولی در رشته مورد نظر خود نشوید. برای این منظور توصیه می شود که قبل از تصمیم گیری با متخصصان این حوزه مشورت نمایید.
چنانچه هرگونه سوال و یا ابهامی در زمینه مراحل انصراف از دانشگاه آزاد برای تان وجود دارد، می توانید با مشاوران تحصیلی صحبت کرده و پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید. متخصصان مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی دانتل کو در خدمت شما هستند تا در این زمینه یاری تان کنند.
برای دریافت مشاوره در زمینه انصراف از دانشگاه آزاد می توانید با مرکز مشاوره تحصیلی دانتل کو با شماره 02191005066 تماس بگیرید.
سوالات متداول
-
مراحل انصراف از دانشگاه آزاد به چه صورت است؟
برای انصراف باید به دانشگاه مراجعه کرده و پس از تکمیل فرم های مربوطه جریمه انصراف از تحصیل را بپردازید.
-
هزینه انصراف از تحصیل دانشگاه ازاد چقدر است؟
در متن مقاله میزان هزینه انصراف از تحصیل دانشگاه آزاد آورده شده است؟
-
آیا می توان درخواست انصراف از تحصیل دانشگاه آزاد را لغو کرد؟
دانشجویان تا سه ماه برای لغو درخواست خود فرصت دارند و پس از این مدت دیگر امکان لغو درخواست وجود نخواهد داشت.
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 18
|
تعداد امتیازدهندگان : 5
|
مجموع امتیاز : 5